KohdeID: M901-7735

Juva, Etelä-Savo
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: 100 m2
Rakennettu: 1999


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Mikkelistä 80 itään, Lentunen 15 m (pituus 1 km, leveys 2 km) syvä, hiekoitettu ranta, oma vene ja laituri. Puurakenteinen mökki 1999, keittiö, olohuone, jossa levitettävällä sohvalla kaksi lisävuodepaikkaa, makuuhuoneessa 2 vuodetta, toinen makuuhuone, jossa kerrossänky, pukuhuone, jossa levitettävällä sohvalla kaksi lisävuodepaikkaa, pesuhuoneessa 4 suihkua, sauna (puukiuas), erillinen wc. Katettu kuisti. Pihalla on kaksi lämpöeristettyä ja sähköistettyä aittaa, molemmissa on neljä vaihtoehtoista vuodepaikkaa kesäkäyttöön. Leikkimökki, keinut ja kompostoiva käymälä pihalla. Villa Kaisla sijaitsee leirintäalueella, jossa ei kuitenkaan ole toimintaa samanaikaisesti tämän vuokramökin kanssa. Piha-alue on iso ja mahdollistaa monenlaiset puuhat loman aikana. Paljun hinta on 100 euroa, omistaja täyttää paljun valmiiksi ja asiakas lämmittää veden. Talousvesi mökkiin tulee järvestä, juomavesi on toistaiseksi tuotava itse, kaivoveden laatua ei ole vielä tutkittu. Puumala 20 km, Juva 33 km, Sulkava 35 km, Savonlinna 70 km, Mikkeli 75 km, Helsinki 300 km.

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 20.0 km, Hiihtokeskukseen: 70.0 km, Kauppa: 20.0 km, Naapuriin: 0.1 km, Ravintola: 20.0 km, Uimarantaan: 0.015 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta