Himos Villa Nummenranta 1 and 2

KohdeID: M1024-853
Jämsä, Keski-Suomi
Joutsenentie 5
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: 70 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 200 1400
 
Lisätiedot
Jämsässä sijaitseva Himos Villa Nummenranta 1 ja 2 tarjoaa ilmaisen WiFin, ilmastoinnin ja saunan. Himos on 700 metrin päässä. Paikan päällä on ilmainen yksityinen pysäköintimahdollisuus.

Majoitusyksiköihin kuuluu terassi sekä oleskelu- ja ruokailualue. Keittiössä on astianpesukone, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Omassa kylpyhuoneessa on kylpyamme tai suihku.

Himos Villa Nummenranta 1 ja 2:ssa on grillivälineet. Paikan päällä sijaitsevassa baarissa voi nauttia juomia. Majoituspaikka tarjoaa myös elintarvikkeiden toimituspalvelun ja lounaspaketteja.

Tarjolla on vesiurheilumahdollisuuksia, ja paikan päältä voi vuokrata hiihtovälineitä. Majoituspaikassa voi pelata tennistä ja minigolfia, ja sieltä voi vuokrata polkupyörän tai auton. Hiihdon ja golfin harrastaminen alueella on suosittua. Himos Villa Nummenranta 1 ja 2 sijaitsee 61 km:n päässä Jyväskylän lentoasemalta.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 0,7 km, Lentokenttä: 61 km, Uimarantaan: 0,05 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kuivauskaappi, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Pakastin, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Hiihto, Laskettelu, Ratsastaminen, Tennis, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Himos


Joutsenentie 5 Jämsä (Jämsä)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta