Rastila Camping Helsinki

KohdeID: M1024-848
Helsinki, Uusimaa
Karavaanikatu 4
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: ? m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 69 483
 
Lisätiedot
Rastila Camping sijaitsee asuinalueella rannan vieressä ja 13 km:n päässä Helsingin keskustasta. Se tarjoaa majoitusvaihtoehtoja, joihin kuuluu oma terassi, mikroaaltouuni ja jääkaappi.

Joissakin Rastila Campingin majoitusvaihtoehdoissa täysin varustettu keittiö ja taulu-tv. Käytettävissä on joko oma tai jaettu kylpyhuone.

Vastaanotossa on ilmainen WiFi. Majoituspaikassa on myös kokouspalvelut. Paikan päällä ja lähiympäristössä voi harrastaa monia aktiviteetteja, kuten pyöräilyä.

Rastila Camping Helsinki on vain 150 metrin päässä Rastilan metroasemalta, jolta pääsee metrolla keskustaan 20 minuutissa. Helsinki-Vantaan lentoasema on 15 km:n päässä. Asiakkailla on käytettävissään ilmainen pysäköintimahdollisuus.

Itäinen suurpiiri soveltuu erinomaisesti matkailijoille, joita kiinnostavat puistot, hiljaisuus ja nähtävyydet.


 
Etäisyydet
Kauppa: 0,1 km, Lentokenttä: 15 km, Ravintola: 0,3 km, Uimarantaan: 0,05 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kokousvälineet, Leivänpaahdin, Lemmikkieläimet sallittu, Liikuntarajoitteisille, Mikroaaltouuni, Pakastin, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), Sähkö, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Kalastus, Maastopyöräily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Talma


Karavaanikatu 4 Helsinki (Helsinki)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta