Finnö Stugby

KohdeID: M1024-986
Geta, Ahvenanmaa
Furuviksvägen 24
Vuodepaikat: 0- Pinta-ala: ? m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 225 1575
 
Lisätiedot
Finnö Stugby sijaitsee Ahvenanmaan Getassa, 31 km:n päässä Maarianhaminasta. Majoituspaikassa on grillausvälineet ja yksityinen ranta-alue. Majoituspaikassa on sauna. Paikan päällä on myös ilmainen yksityinen pysäköintimahdollisuus.

Kaikissa majoitusyksiköissä on taulu-tv, ja joissakin on myös ruokailualue ja/tai terassi. Keittiössä on astianpesukone, uuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Finnö Stugbyssä on ilmainen WiFi.

Finnö Stugby tarjoaa myös saunan ja terassin sekä elintarvikkeiden toimituspalvelun.

Paikan päällä voi harrastaa vesiurheilua, ja tarjolla on myös vuokrapolkupyöriä. Lähistöllä voi harrastaa myös muita lajeja, kuten pyöräilyä, kalastusta ja melontaa. Lähin lentokenttä on Maarianhaminan lentokenttä, joka on 28 km:n päässä majoituspaikasta.


 
Etäisyydet
Kauppa: 3 km, Lentokenttä: 28 km, Ravintola: 5 km, Uimarantaan: 0,1 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma merenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, kuivausrumpu, Leivänpaahdin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Kalastus, Maastopyöräily, Retkeily, Uinti, Veneily,


Furuviksvägen 24 Geta (Geta)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta