Westergård

KohdeID: M1024-1030
Föglö, Ahvenanmaa
Båthamnsvägen 5
Vuodepaikat: 4- Pinta-ala: 70 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0
 
Lisätiedot
Tämä Ahvenanmaan saaristossa Degerön saarella sijaitseva 2 makuuhuoneen loma-asunto on maalaismaisemien ympäröimä. Siellä on ilmainen WiFi, moderni keittiö sekä sauna ja pesukone.

Westergårdin olohuoneessa on Sony PlayStation 2 -pelikonsoli, satelliittikanavat ja DVD-soitin. Loma-asunnon keittiössä on astianpesukone, mikroaaltouuni ja uuni.

Vieraiden vapaassa käytössä on polkupyöriä ja grillausvälineet. Westergårdissa on myös ulkopuutarhakalusteet rentoutumista ja ruokailua varten sään salliessa.

Suosittuja aktiviteetteja alueella ovat ratsastus, patikointi ja kalastus. Degerbyn lauttaterminaali on 5 km:n päässä majoituspaikasta ja tarjoaa yhteydet Maarianhaminaan.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 31 km,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Pakastin, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Kalastus, Ratsastaminen, Retkeily, Uinti,


Båthamnsvägen 5 Föglö (Föglö)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta