Espoo Sun Cottages

KohdeID: M1024-700
Espoo, Uusimaa
Lomatie 9
Vuodepaikat: 0- Pinta-ala: ? m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 195 1365
 
Lisätiedot
Tämä majoituspaikka sijaitsee Korpilammen vieressä, 500 metrin päässä Serenan hiihtokeskuksesta ja vesipuistosta sekä 23 km:n päässä Helsingistä. Tarjolla on huviloita ilmaisella WiFi:llä ja omalla saunalla. Polkupyöriä voi vuokrata ilmaiseksi.

Tilavissa Espoo Sun Cottagesin huviloissa on täysin varustettu keittiö ja oma patio grillausvälineillä. Kaikissa huviloissa on oleskelualue, jolla on tv ja CD-soitin. Joihinkin huviloihin kuuluu myös DVD-soitin ja pesukone.

Sun Cottagesin yhteisiin tiloihin kuuluu sauna ja viihtyisä loungetila, jossa on avotakka. Ne sijaitsevat ainutlaatuisella paikalla kunnostetussa tallirakennuksessa.

Asiakkaat voivat vuokrata polkupyörän ja tutustua ympäristöön. Paikan päällä on ilmaisia yksityisiä pysäköintipaikkoja.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 0,5 km, Uimarantaan: 0,5 km,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Leivänpaahdin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Laskettelu, Maastopyöräily, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Vihti Ski


Lomatie 9 Espoo (Espoo)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta