Ounasloma Luxury Cottages

KohdeID: M1024-673
Enontekiö, Lappi
Ounastie 1
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: ? m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 66 462
 
Lisätiedot
Tämä majoituspaikka sijaitsee 3 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Nämä puumökit sijaitsevat 1,5 km:n päässä Enontekiön keskustasta ja vain 200 metrin päässä Ounasjärven hiekkarannalta. Kaikissa majoitusyksiköissä on ilmainen WiFi, täysin varustettu keittiö ja oma sauna.

Ounasloman mökeissä on taulu-tv ja oma terassi. Joissakin on myös takka. Loppusiivous sisältyy hintaan, ja lasten kanssa matkustaville asiakkaille on tarjolla ilmaisia vauvansänkyjä, syöttötuoleja ja vauvan kylpyammeita.

Asiakkaat voivat käyttää polkupyöriä, soutuveneitä ja auton lämmityspistokkeita ilmaiseksi. Ounasloma tarjoaa myös suksien huoltotilat sekä karttoja vaellusta ja hiihtoa varten. Paikan päällä järjestetään moottorikelkkasafareita.

Muonion keskusta on 50 minuutin ajomatkan päässä, ja Ruotsin rajalle on 25 km:n matka mökeiltä. Lähin ruokakauppa on 1,5 km:n päässä ja ravintola vain 100 metrin päässä majoituspaikasta.

Tämä majoituspaikka on yhdellä parhaiksi arvioiduista paikoista Enontekiöllä! Asiakkaat tykkäävät tästä paikasta enemmän kuin muiden majoituspaikkojen sijainnista.


 
Etäisyydet
Kauppa: 1,5 km, Ravintola: 0,1 km, Uimarantaan: 0,1 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma joenranta, Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, TV, Vesi,

Ounastie 1 Enontekiö (Enontekiö)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta