Krokens Stugor

KohdeID: M1024-965
Eckerö, Ahvenanmaa
Degersandsvägen 247 Torp
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 60 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 190 1330
 
Lisätiedot
Eckerössä sijaitseva Krokens Stugor tarjoaa mökkejä, joissa on oma sauna. Niistä avautuvat merinäköalat. Asiakkaat voivat käyttää ilmaiseksi soutuveneitä. Eckerön lauttasatamaan on 9 km:n matka.

Krokens Stugorin mökeissä on täysin varustettu keittiö, jossa on mikroaaltouuni ja uuni, sekä oma kylpyhuone, jossa on suihku. Oman saunan lisäksi asiakkaat voivat myös varata suuremman rantasaunan.

Krokens Stugorin ympäristössä voi harrastaa erilaisia aktiviteetteja, kuten kalastusta ja patikointia. Degersand-ravintola on 800 metrin päässä.

Majoituspaikalla on ilmainen pysäköintialue. Eckerön golfkenttä on 10 km:n ja Maarianhaminan lentokenttä 40 km:n päässä.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 40 km, Ravintola: 0,8 km, Uimarantaan: 0,5 km,

 
Ranta ja vesialueet
Jaettu ranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Jääkaappi, Leivänpaahdin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Pakastin, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Kalastus, Retkeily, Uinti,


Degersandsvägen 247 Torp Eckerö (Eckerö)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta