Ainola Cottage

KohdeID: M1024-633
Alapitkä, Pohjois-Savo
Kaijansaarentie 113
Vuodepaikat: 7- Pinta-ala: 70 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0
 
Lisätiedot
Tämä majoituspaikka sijaitsee 1 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Ainola Cottage sijaitsee Tölvässä, ja sillä on oma järvenranta-alue. Tässä loma-asunnossa on ilmainen WiFi sekä ilmastointi, ja sen asiakkailla on käytettävissään suuri oma sauna, soutuvene ja kajakki. Tämän majoituspaikan terassilla on istuinalue, ja sieltä avautuu järvinäköala.

Tässä yhden makuuhuoneen mökissä on taulu-tv ja täysin varustettu keittiö, jossa on astianpesukone sekä mikroaaltouuni. Siinä on myös pesukone ja kylpyhuone, jossa on suihku ja hiustenkuivaaja.

Ainola Cottagessa on puutarha ja grillausvälineet. Paikan päällä ja lähiympäristössä voi harrastaa mm. hiihtoa, pyöräilyä ja kalastusta. Majoituspaikasta voi vuokrata polkupyörän tai moottoriveneen.

Loma-asunto on 30 km:n päässä Kuopion lentokentältä.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 30 km, Kauppa: 25 km, Lentokenttä: 30 km, Ravintola: 25 km, Uimarantaan: 0,05 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Pakastin, pyykinpesukone, Sauna (puu), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Maastopyöräily, Retkeily, Uinti,Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta