Kaijansaaren Lomamökit

KohdeID: M1024-1032
Alapitkä, Pohjois-Savo
Kaijansaarentie 171
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 80 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 70 490
 
Lisätiedot
Kaijansaaren Lomamökit sijaitsee Tölvässä. Majoituspaikassa on sauna ja grillausmahdollisuus. Kuopioon on matkaa 37 km. Paikan päällä on ilmainen yksityinen pysäköintimahdollisuus.

Lemmikkiystävällisissä majoitustiloissa on oleskelualue ja ilmastointi. Joihinkin majoitusyksiköihin kuuluu myös terassi ja/tai patio. Keittiössä on astianpesukone, uuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, jääkaappi ja kahvinkeitin.

Majoituspaikassa on sauna ja terassi.

Majoituspaikassa on yksityinen ranta-alue, ja paikan päältä voi vuokrata polkupyöriä. Lähialueella voi harrastaa monia eri lajeja, kuten pyöräilyä, kalastusta ja melontaa. Kaijansaaren Lomamökit on 36 km:n päässä Tahkovuorelta. Kuopion lentoasema on 30 km:n päässä Kaijansaaren Lomamökeistä.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 30 km, Uimarantaan: 0,05 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Kalastus, Maastopyöräily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Kasurila


Kaijansaarentie 171 Alapitkä (Tölvä)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta