Dasher Apartment

KohdeID: M1024-924
Äkäslompolo, Lappi
Teerentie 8
Vuodepaikat: 4- Pinta-ala: 40 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 93 651
 
Lisätiedot
Äkäslompolossa sijaitseva Dasher Apartment tarjoaa terassin. Majoituspaikassa on ilmastointi ja sauna. Ankkuri on 2,8 km:n päässä. Tarjolla on ilmainen yksityinen pysäköintimahdollisuus.

Majoitustiloissa on taulu-tv kaapelikanavilla. Joissakin majoitusyksiköissä on ruokailutila ja/tai terassi. Keittiössä on astianpesukone ja uuni. Varustukseen kuuluu myös mikroaaltouuni ja kahvinkeitin. Dasher Apartmentissa on ilmainen WiFi. Saatavilla ovat myös pyyhkeet.

Majoituspaikka tarjoaa päivittäistavaroiden toimituspalvelun.

Majoituspaikan muihin palveluihin kuuluu hiihtokoulu ja polkupyöränvuokraus. Lähistöllä on tarjolla erilaisia harrastusmahdollisuuksia, kuten hiihtoa, ratsastusta ja pyöräilyä. Ylläs Aurinko Express on 2,8 km:n päässä Dasher Apartmentista. Lähin lentokenttä on Kittilän lentoasema, joka on 32 km:n päässä Dasher Apartmentista.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 32 km,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Maastopyöräily, Ratsastaminen, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Ylläs


Teerentie 8 Äkäslompolo (Äkäslompolo)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta