Lodge 67

KohdeID: M1024-780
Äkäslompolo, Lappi
Äkäsentie 6
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: ? m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 58.5 409.5
 
Lisätiedot
Lodge 67°N sijaitsee Äkäslompolon keskustassa Pallas-Yllästunturin kansallispuiston juurella. Ilmainen WiFi ja aamiainen sisältyvät hintaan.

Kaikissa huoneissa on tv, minikeittiö ja jääkaappi. Omassa kylpyhuoneessa on suihku ja bidee. Jotkin huoneet tarjoavat parvekkeen ja näköalan järvelle tai vuoristoon.

Lodge 67°N -majoituspaikassa on jaettu sauna, yhteinen oleskelutila ja puutarha, ja tarjolla on vuokrapolkupyöriä. Ympäristössä on monia mahdollisuuksia ulkoiluun, kuten hiihtämiseen, pyöräilyyn ja kalastamiseen. Majoituspaikassa on ilmainen pysäköintimahdollisuus.

Tämä bed & breakfast sijaitsee 5,3 km:n päässä Ylläksen gondolihissiltä ja 2,4 km:n päässä Kellokas-luontokeskuksesta. Kittilän lentokenttä on 50 km:n päässä.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 3 km, Lentokenttä: 50 km,

 
Ranta ja vesialueet
Jaettu ranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kokousvälineet, Mikroaaltouuni, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Maastopyöräily,
Lähin hiihtokeskus Ylläs


Äkäsentie 6 Äkäslompolo (Äkäslompolo)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta