7 Fells Hostel

KohdeID: M1024-1019
Äkäslompolo, Lappi
Kartanontie 2
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: ? m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 19.to 133
 
Lisätiedot
Tämä lemmikki- ja ympäristöystävällinen hostelli on metsän ympäröimä, ja se sijaitsee 2 km:n päässä Äkäslompolon keskustasta. Ylläksen hiihtokeskus on 5 km:n päässä. Luomukahvia/-teetä on tarjolla ilmaiseksi yhteisessä keittiössä ja oleskelutilassa.

Jokaisessa 7 Fells -hostellin huoneistossa ja huoneessa yksilöllinen sisustus, johon kuuluu käytettyjä huonekaluja, ja tilojen siivoukseen käytetään vain ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Kaikissa majoitusvaihtoehdoissa on jätteiden lajitteluastiat, ja huoneistoissa on oma kylpyhuone.

Huoneet sijaitsevat 2. kerroksessa. Niihin kuuluu käytävällä oleva jaettu WC ja yhteiset suihkut, jotka sijaitsevat saunarakennuksessa pihan toisella puolella. Asiakkaat voivat käyttää pesukonetta ja yhteistä saunaa lisämaksusta.

7 Fells -hostellin ympäristössä voi harrastaa erilaisia aktiviteetteja, kuten hiihtoa ja vaellusta.

Saatavilla on myös ilmainen pysäköintimahdollisuus. Kittilän lentoasema on 52 km:n päässä ja Kolarin rautatieasema 35 km:n päässä.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 4 km, Kauppa: 1,8 km, Lentokenttä: 33 km, Ravintola: 0,8 km, Uimarantaan: 0,2 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma joenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Maastopyöräily, Ratsastaminen, Retkeily,
Lähin hiihtokeskus Ylläs


Kartanontie 2 Äkäslompolo (Äkäslompolo)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta