Kohteiden vertailu muistilistan avulla

Mökit.fi -muistilista helpottaa kohteiden vertailua myös kavereiden kesken.
muistilista painike
Kohde siirretään muistilistaan ilmoituksen
yläosasta löytyvän painikkeen avulla.
Löydät jokaisen mökit.fi -sivustolla olevan ilmoituksen yhteydestä ”muistilista” -painikkeen, jonka avulla voit koota sinua ja ryhmääsi kiinnostavat kohteet yhteen helppolukuiseksi listaksi. Voit lisätä ja poistaa kohteita listata, sekä jakaa tekemäsi muistilistan Facebookiin - - tai vaihtoehtoisesti voit lähettää muistilistaasi johtavan linkin eteenpäin sähköpostin välityksellä. Muistilista -toiminnon käyttäminen ei edellytä rekisteröitymistä, joka helpottaa toiminnon käyttöä entuudestaan.

Näin käytät muistilistaa
1. Etsi omiin tai ryhmäsi tarpeisiin sopiva kohde Mökit.fi:n kattavasta tarjonnasta.

2. Kun olet löytänyt kiinnostavan kohteen, paina ilmoituksen yläkulmasta löytyvää ”Lisää kohde muistilistaan” –linkkiä, jolloin kohde siirtyy muistilistaan.

3. Muistilistalta on myös mahdollista poistaa kohteita, jotka eivät tarkemman vertailun jälkeen enää vaikuta kiinnostavilta.

4. Lopuksi tekemäksi muistilista kannattaa jakaa eteenpäin (esim. Facebookissa) - - tai vaihtoehtoisesti voit lähettää muistilistaasi johtavan suoranlinkin joko omaan tai ystäväsi sähköpostiin, jolloin tekemääsi muistilistaa on mahdollista käyttää myös jälkikäteen.