Horho

KohdeID: M1337-3nosto
Orivesi, Pirkanmaa
Eräjärventie 1506
Vuodepaikat: 12- Pinta-ala: 140 m2
Lemmikkieläimet sallittu
Rakennettu: 1956


 
Ota yhteyttä
Puh:
Puhelinajat: ark: 6-23, la: 6-23, su: 6-23


Vuokraushinnat vrk vkl vko
- 330 590
 
Lisätiedot
Horho on vuonna 1956 rakennettu erittäin tunnelmallinen ja kodikas loma-asunto. Rinnetontin ansiosta mökistä ja piha-alueelta hyvät näköalat suoraan Eräjärvelle. Mökillä on myös kaunis ranta-alue ja laituri kesäoleskelua varten.

Katso virtuaaliesittely kohteesta:
http://www.virtualtours.fi/panoramas/orivesi/

Maakunnallinen tanssikeskus Rönni on 6 km päässä. Kesäaikaan Rönnissä on jopa 3 kertaa viikossa tanssit ja tasokkaat ravintola- ja kahvipalvelut.

Eräjärven entisen kunnan keskustaan on 800 metriä. Kylässä on kauppa, pankki ja ravintolapalveluita. Eräjärveltä on Orivedelle 18 km ja Tampereelle 60 km.

Varustus:
- 8+4 vuodepaikkaa
- Pinta-ala 140m^2
- Kolme makuuhuonetta
- Vesijohto, astianpesukone, wc, suihku ja sauna.
- Lemmikkieläimet sallittu
- Hinnat alkaen 330/vko ja 590/vko

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta ryhmällesi!


 
Etäisyydet
Apteekki: 18 km, Hiihtokeskukseen: 30 km, Kauppa: alle1 km, Keskustaan: alle1 km, Lentokenttä: 60 km, Naapuriin: 0,03 km, Rautatieasema: 16 km, Ravintola: alle1 km, Terveyskeskus: alle1 km, Uimarantaan: 0 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Leivänpaahdin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Pakastin, pyykinpesukone, Radio, Sauna (puu), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Maastopyöräily, Marjastus, Metsästys, Uinti, Veneily,Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta